Четвъртък,

Нова двойка в „По света и у нас“

От: Агенция Стандарт -
672
Нова двойка в „По света и у нас“
A
A
A

Аделина Радева, която през пролетта се завърна в БНТ, отново ще води „По света и у нас“ – този път със Спас Кьосев. Досегашната му екранна партньорка Филипа Огнянова е в очакване на първата си рожба и излиза в планирана почивка, за да се подготви за новата си роля на родител.

„Работата е много важна за мен и досега ѝ посвещавах 100% от времето си. Вярвам, че в живота трябва да има баланс и сега е моментът да отделя време за мен и за семейството,“ казва развълнувано Филипа Огнянова. Преди малко повече от месец тя се омъжи за един от шефовете на БНТ.

Самата Аделина има повече от сериозен стаж в екипа на „По света и у нас“. Освен като журналист, репортер и автор на много филми, Радева има опит като водеща на сутрешния блок на БНТ „Денят започва“ (2008-2011) и близо седем години води централната новинарска емисия „По света и у нас“ (2011-2018), заедно с колегата си Георги Любенов.

„Всички сме много щастливи за Филипа и ѝ пожелаваме само най-доброто. Тя безспорно ще ни липсва. Като жена напълно я подкрепям и знам, че ѝ предстои едно от най-хубавите неща в живота, много нови отговорности, но и поводи за усмивка и съм сигурна, че с нейната увереност и финес ще се справи повече от чудесно,“ споделя Аделина Радева. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com