Неделя,

Ненчо Балабанов издава тайни от "All Inclusive"

От: Агенция Стандарт -
213
Ненчо Балабанов издава тайни от "All Inclusive"
A
A
A

Вече два сезона Ненчо Балабанов почива из различни красиви кътчета на България в образа на Христо Чобанов. Семейните почивки никога не са просто почивки – приключенията и новите предизвикателства, които се появяват пред героите помагат да ги опознаем.

„Във втори сезон на "All Inclusive" решихме отново да наблегнем на красивата българска природа, но този път на планината. Родопите е едно невероятно място, Велинград е един от любимите ми градове в България – много е красиво и атмосферата е много хубава. Хората там са много гостоприемни, а на целия екип ни беше много весело”, споделя актьорът.

Той изрази своята радост, че въпреки променливата епидемиологична обстановка в страната, са успели да заснемат всички планирани епизоди по начина, по който са искали. А какво предстои в планината за Ицо?

„Няма любов без драми по принцип, и в нашия сериал те присъстват. Мисля, че при нас те трябва да бъдат наричани приключения, защото наблягаме на усмивката, на положителните моменти в живота. Моят герой си е взел поука в любовен план спрямо съпругата си, но пък го обземат нови търсения – започва да търси съкровища, за да осигури благодат на своето семейство и да забогатее. Зрителите вероятно са забелязали, че най-голямата мечта на Христо Чобанов е да е богат”, казва с усмивка Ненчо Балабанов в ефира на Нова.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com