Най-лошите песни на 2020

В списъка попадат четири композиции на Ван Морисън

Най-лошите песни на 2020 | StandartNews.com

2020-а беше изключително трудна за всички музиканти по света. През изминалата година не можахме да се насладим на емоцията концерт на живо и бъдещето на бизнеса с турнета едва сега започва да изглежда светло. Въпреки това, много изпълнители решиха да се възползват от свободното си време и да го оползотворят с творческа дейност. Колкото и да беше неприятна годината, през 2020-а много музиканти от разнообразни жанрове записаха и издадоха нови албуми и песни. Но, за съжаление, не всички произведения се оказаха успешни. От "Variety" представиха класацията си на 13-те най-лоши песни от 2020-а.

1. Неочакван първенец в този списък се оказа култовият Ван Морисън с четири предложения. Челното място в списъка заема анти-локдаун песента му "Stand and Deliver", в изпълнение на Ерик Клептън. В парчето музикантите обвиняват както САЩ, така и Великобритания във фашизъм заради забраната за провеждане на концерти.

2. Второто място третира същата тематика с песента "No More Lockdown" ("Без повече локдаун"), написана и изпълнена от самия Морисън. В парчето музикантът отново пее против ограничителните мерки.

3. На трето място се нарежда кавърът на култовия Джон Бон Джоуви по класическата коледна песен на The Pogues и Кристи Маккол "Fairytale of New York". Много музиканти са записвали версии на парчето, уважавайки дуетния формат. Джоуви обаче реши да изпее и мъжките и женските вокали. 

4. Четвърта е песента на популярния в YouTube Джейк Пол "Fresh Outta London". В нея Пол пее за себе си и за "хитовете" си, въпреки че досега всъщност не е достигал до върха на която и да е класация, изтъкват от изданието.

5. На пето място е "Money Over Fallouts" на Тори Ланез. В песента рапърът възпява драмата си с популярната му колежка Megan Thee Stallion.

6. Джъстин Бийбър заема шестата позиция с кънтри ремикс на свой хит - "Yummy (Country Remix)" с участието на дуото Florida Georgia Line. 

7. Седми е рапърът Lil Pump с дългата 1:37 мин. песен "LIL PIMP BIG MAGA STEPPIN", в която пее против Джо Байдън.

8. На осмо място е "This Too Shall Pass" ("И това ще премине") на Майк Лав. Имайки предвид заглавието, тематиката на парчето е ясна. 

9. Стигаме и до следващото предложение от Ван Морисън - "Born to Be Free", в което той отново ни напомня, че е "роден да е свободен".

10. Роби Уилямс също успя да се класира с празничната си "Can’t Stop Christmas" ("Не можеш да спреш Коледа"). Разбира се, Коледа наистина не беше спряна и всички я отпразнуваха подобаващо, макар и по-скромно от обикновеното.

11. Следва Люк Брайън с "One Margarita", в която възпява пиенето и купоните. Няма нищо лошо на пръв поглед, но парчето излезе в разгара на пандемия.

12. 6ix9ine и Ники Минаж - "Trollz".

13. Класацията закрива Морисън с "As I Walked Out" с четвъртата анти-ковид песен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай