Моника и Деми Мур - в "Троновете"?

Моника и Деми Мур - в "Троновете"? | StandartNews.com

Моника Белучи и Деми Мур са станали част от "Игра на тронове". Това подозират феновете на сериала, които следят изкъсо и най-малките слухове около новия шести сезон. Двете супер дами бяха забелязани в Дубровник миналата седмица, а тъкмо тогава в хърватския град снимаха сцени от "Троновете". Моника и Деми били засечени в местен ресторант с други актьори от сериала, а аргументът им, че е "случайно" и просто част от почивката им в хърватския град засега стои неубедително. И двете, според свидетели, били с пуснати коси във "фентъзи" прически и действително изглеждали като неразделна част от снимачния екип. Има подозрения, че Моника ще влезе в действие близо до Тириън Ланистър, който в следващия сезон би трябвало да установи контрол над свободните провинции. Дали ще му помага или ще му бъде враг обаче не е ясно. Деми Мур пък щяла да получи магьосническа роля, сходна с тази на мистичната Мелисандра.

Снимките в Дубровник са увеличили многократно туризма в града, пишат местните "Poslovni".
"Туристите все по-често идват в Дубровник не заради плажовете, не заради морето и не заради слънцето. А заради телевизионния сериал", посочва изданието. Кореняците жители печелят добре от това. Цената на обиколка в града е 90 евро, а на местата където се снима сериала - 180 евро. Във филма Дубровник е Кралски чертог - градът, изпълнен с безпощадните Ланистъри. Заснемането е създало хиляди работни места за статисти, поддръжка, както и в бизнеса, радващ се на туристическия наплив.
"Надявам се, че "Игра на тронове" ще направи това за Дубровник, което "Властелинът на пръстените" направи за Нова Зеландия", казва кметът на Дубровник Андро Влашусич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай