Мъж с аристократична кръв влиза във "Фермер търси жена"

Мъж с аристократична кръв влиза във "Фермер търси жена" | StandartNews.com

Мъж с аристократична кръв и минало, пълно с баронски титли, влиза във втория сезон на „Фермер търси жена". Световен шампион по конен спорт и такъв по мотоциклетизъм също са сред колоритните участници, записали се за шоуто, съобщиха от Нова тв, по която ще се излъчва предаването.

Желаещите да намерят половинката на живота си са между 25 и 45 години. Кастингът за фермери-ергени продължава до петък, 19 юни, на сайта на телевизията, поради големия интерес.

Най-много мераклии има от областите Шумен, Велико Търново, Добрич, Пловдив и София. Много от тях са истински бизнес предприемачи. Кравеферми, био хотели, отглеждане на коне и дори развъждане на риба попадат в списъка с изброените от ергените бизнеси, разкриват от кухнята на шоуто.

„Впечатляващо е колко интересни човешки истории живеят в българските села и ферми", обяснява продуцентът на предаването Витомир Саръиванов. Признава, че през последните седмици се е запознал с историите на стотици фермери. „Сред тях има изключително способни, трудолюбиви и интересни мъже. Постигнали са много в живота си и аз съм убеден, че биха впечатлили доста жени", добавя той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай