Любен Кънев издава тайни от "All Inclusive"

Героят ми в сериала мечтае да бъде обичан, споделя актьорът

Любен Кънев издава тайни от "All Inclusive" | StandartNews.com

Вече три сезона Любен Кънев е мъжът в семейство Сиромашки. Разумен и безкрайно влюбен в жена си персонажът му се превърна в обичан образ от зрителите на "All Inclusive".

„Пламен е земен човек, който носи със сигурност нещо неземно, а именно чувството да бъде изцяло зад хората, които обича. Това не е много често срещано. Мечтата му е да продължи да бъде влюбен в жена си, да бъде обичан. Семейството е труд и те и двамата постоянно работят по отношенията си”, казва актьорът Любен Кънев за героя си в комедийния сериал.

Неговите лични наблюдения показват, че мечтателите и тези, за които се казва, че хвърчат, по-често забравят себе си и помагат на ближните, а Пламен е точно такъв.

Според Кънев мъжете като героя му не са измислица на сценаристите. „Със сигурност ги има, защото има обич и ще се предава между хората”, допълва той. За силната половина в семейство Сиромашки той казва, че е заложено в името и характера му да бъде пламък.

„Добре са написали моя герой, защото ми дава възможност аз самият да проявявам обич, която трудно в живота по този начин се проявява. Често мъжете се страхуват да обичат така, защото се страхуват да не останат неразбрани и впоследствие сами”, каза Любен в ефира на Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай