Криско просълзи всички с изпълнението си в "Като две капки вода" (ВИДЕО)

Криско просълзи всички с изпълнението си в "Като две капки вода" (ВИДЕО) | StandartNews.com

Въздействащото изпълнение на Криско, който се превъплъти в Дими от „Сленг", разплака публиката и навя тъжни спомени на всички, които гледаха предаването снощи. Хилда Казасян, се изправи на крака и дълбоко развълнувана каза, че на моменти приликата с покойния вокалист на група "Сленг" е била толкова голяма, че е настръхвала.

Умелото изпълнение на песента "Мой свят" спечели и останалите членове на журито, които също изразиха одобрението си към Криско. Самия той каза: „Това шоу ми дава много и наистина съм щастлив, че мога да бъда част от всичко това".

Ненчо Балабанов превърна залата на „Като две капки вода" в истински концерт на Веселин Маринов, с много аплодисменти и безброй букети. Въпреки коментарът на журито, че е можел да даде повече енергия, актьорът получи похвала от самия Веселин Маринов, който възкликна: „Щастлив съм, че ще има моя песен в твое изпълнение!".

Фолк кралят Азис направи впечатляваща интерпретация на песен на Янка Рупкина, която изпълни единствено на фалцет.

„Изключително трудно е да пееш пред великата Янка Рупкина! Не бих си позволил да я имитирам.", беше коментарът на Васко, който призна, че се е постарал да изпълни песента по свой начин, запазвайки същността й.

Самата Янка Рупкина каза, че е щастлива, че Азис е намерил смелостта да изпее тази толкова трудна песен. Рупкина пожела успех на поп-фолк изпълнителя и да продължава да се развива като творец.

„Щастлива съм, че АЗИС намери смелост да изпее тази много трудна песен! Справи се чудесно и му пожелавам да продължава да се развива", беше пожеланието на световноизвестната народна певица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай