Криминални и любовни интриги в „Братя“

Калин Врачански и Владимир Михайлов се бият за Йоанна Темелкова

Криминални и любовни интриги в „Братя“ | StandartNews.com

Дълбоки човешки взаимоотношения, неочаквани обрати и разкриване на опасни тайни от миналото предстоят в премиерния епизод на най-новия български сериал - „Братя“. В него зрителите на Нова ще се запознаят с историите на героите и предизвикателствата, пред които са изправени в миналото и днес. В ролите влизат Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Башар Рахал, Искра Донова, Стойо Мирков, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев, Дария Хаджийска, Мартин Петков, Леарт Докле, Христина Джурова, Мартин Димитров, Дани Ангелов и Филип Гуляшки.

„В създаването на проекта бяха заложени освен криминалната линия, доста човешки взаимоотношения, проблематиката за невъзможната любов и трудностите в семействата. Историята на „Братя“ е изключително интересна и съм сигурен, че ще задържи зрителите пред екраните, очаквайки всеки следващ епизод с нетърпение“, сподели за „Здравей, България“ продуцентът Краси Ванков.

Историята в криминалната драма започва с престрелка и със спецакция по задържането на голяма пратка наркотици, по която работи екипът на следователя Борис Донков (Калин Врачански) от ГДБОБ. Полицейската операция, обаче, води след себе си непредвидими събития, които пораждат още по-заплетени казуси. Междувременно споменът за трагичен инцидент от миналото преследва Борис и цялото му семейство.

„Образът на Борис ме привлече най-вече с това, че е много плътно изграден. В него има възможност за разгръщане на актьорски потенциал. Той е много стабилен човек, който има своите противоречия и се опитва да се бори с тях“, разкри Калин Врачански за героя си.

В директен сблъсък срещу следователя Борис ще се изправи брат му Драгомир, с когото са разделени от съдбата и редица драматични събития в миналото. „Историята е много интересна и много заплетена. Всяко нещо има причина, конфликтите са много сериозни и наистина смятам, че ще задържим зрителите пред екраните“, коментира актьорът Владимир Михайлов, на когото е поверено превъплъщението на Драгомир Донков.

Между двамата застава и красивата Лора, която ще се превърне в залог за ожесточената война между братята. „Причината, заради която Лора успява да противопостави братята, са обстоятелства, които са се натрупвали с времето през годините. Не е само любов, не е само омраза. Затова харесвам толкова образа на героинята си – тя е много богата душевно“, споделя Йоанна Темелкова, която влиза в главната женска роля.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай