Костнър се лекува с убийство

Героят на Кевин изпълнява мокра поръчка, за да спаси живота си

Костнър се лекува с убийство | StandartNews.com

Винаги провокативният Люк Бесон е автор на сценария (заедно с Ади Хасак) и продуцент на екшън трилъра "3 дни да убиеш". А МакДжи, чийто афинитет към скоростното развитие на действието ни е познат от "Ангелите на Чарли" и "Терминатор: Спасение", е режисьорът.

Кевин Костнър е в ролята на агент на тайните служби и елитен наемен убиец, който внезапно научава, че е неизлечимо болен и не му остава много време да живее. Той иска да прекара последните месеци от живота си с дъщеря си, с която не са в добри отношения заради неговия начин на живот и работа. Но тогава получава доста примамливо предложение, на което няма как да откаже. Агенцията, за която работи, му предлага животоспасяващо експериментално лечение срещу една последна мисия. Сега той има три дни, в които трябва да премахне най-безскрупулния международен терорист и да се грижи за дъщеричката си, докато жена му е извън града за пръв път от десет години.

Това негово решение ще сложи началото на множество заплетени ситуации, убийства и измами. В ролите ще видим Амбър Хард, годеницата на Джони Деп, Ерик Ебани, Кони Нилсен и Ричард Самел. Оператор е майсторът на екшън сцените Тиъри Арбогаст.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай