Инфлуенсърка пише книга. Каква е тя

Всичко е тръгналоло от клипче в социалните межи

Инфлуенсърка пише книга. Каква е тя | StandartNews.com

Източник: Youtube

Инфлуенсърка пише книги и вдъхновява младите хора да четат. Идеята за „Две половини на едно цяло” се ражда, докато Мони Атанасова е на екскурзия в Италия. „Аз толкова много се бях впечатлила и много исках някъде да съхраня спомените, но първоначално изобщо не съм мислила, че ще стане книга. После си измислих герои, сюжет и беше много неочаквано”, споделя Мони Атанасова, писател и инфлуенсър.

В книгата тя разказва за забележителностите, които вижда в Италия и за всичко друго, което я вдъхновява там. „Самата книга показва красотата на града, в който бяхме и когато четеш, ти просто се пренасяш там и това ми е посланието - да вникнат в красотата, която авторът е показал със своите думи”, допълни Мони Атанасова.

Преди две години тя качва клипче в социална мрежа, в което разказва за книга, която много харесва. „И оттам тръгна всичко. Започнах да снимам сюжета и ревюта за всяка една книга, която прочета и видях, че хората харесват това. Събрах аудитория от хора, които също четат книги и заедно диксутираме постоянно книги и сюжети”, разказа още инфлуенсърката.

Хората, които я следват я питали често какви книги обича да чете. „И много често ме питат какви книги да си купят. Или за ново заглавие ме питат - дали съм я чела и дали я препоръчвам”, сподели Мони Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай