Елена Атанасова разкрива тайни от "All Inclusive"

Сериалът се завръща в ефир на 5 март в 21:00 часа

Елена Атанасова разкрива тайни от "All Inclusive" | StandartNews.com

"All Inclusive" се завръща в ефира на Нова на 5 март в 21:00 часа. Приятелските семейства Сиромашки и Чобанови преживяха две почивки – на морския бряг и в преследване на трайкиско съкровище във Велинград. Идва ред за зимни преживявания. Елена Атанасова разказа в „На кафе” как ги е посрещнало Банско

„Уважаваме зимата, Банско ни посрещна с много слънце – толкова светлина и така зареждащата Пирин планина, за мен са като допинг”, казва актрисата за атмосферата, която има локацията на новия трети сезон на комедийния сериал. А дали семействата просто ще се наслаждават на планината или нещо друго ще провокира интереса им – предстои да видим. 

Елена обича зимата, но балансът за нея се крие в това да прекарва повече време на топло, откъдето да се любува на красотата й, и по-малко време навън.

По отношение на приятелите и дали те трябва да бъдат "Аll Inclusive" или на разположение по всяко време актрисата казва, че годините определят и отсяват тези хора.

„Може да са един двама, които да ги наричаме all Inclusive и за които и ти да бъдеш такъв. Важното е това усещане за помощ или за споделяне на радости и несполуки да бъде споделено”, казва тя.

Според нея би било хубаво човек да е обграден от такива хора, но всеки има своите спадове и хармонията в тези отношения е много важна. Тя самата често се старае да се справя сама, когато изпадне в труден момент, но подадената приятелска ръка винаги й помага.

Героинята на Елена Атанасова в "All Inclusive" – Марияна Чобанова е известна със своята страст към кулинарията. Тя успява да сътвори истински шедьоври в кухнята. Елена като актриса залага на думите и според нея вълшебната дума, която винаги й помага е „Благодаря”. Атанасова вярва, че трябва да оценяваме вложените усилия и да можем да благодарим за тях.

В третия сезон на телевизионната поредица ски курортът Банско се превръща в домакин и главен герой, заедно с двете симпатични семейства, които се отправят на поредната си вълнуваща ваканция - този път бяла и снежна, но още по-комична. Както винаги, с Христо, Марияна, Елена и Пламен ще бъде много весело, но няма да липсват и критични ситуации, с неподозирани премеждия. Любимите герои ще се изправят пред въпроса за стойността на истинското приятелство и всеки един от тях ще преоткрие неговото значение.

Друга основна тема на третия сезон е нашата лична, вътрешна връзка с красивия ни български фолклор, с родните обичаи и традиции. Новите епизоди ще докажат, че колкото по-свързани сме с българското, толкова по-силна е и вътрешната ни хармония. „All Inclusive“ 3 ще акцентира върху умението да опазваме това безценно културно богатство и да го предаваме на следващите поколения.

Към обичаните герои в сериала ще се присъединят и нови интересни персонажи. В третия сезон на комедийната поредица ще видим актьорите Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Йоанна Начева, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и др. Едно от новите лица в сериала е талантливият актьор Юлиян Малинов, който ще се включи с много интересна и провокативна роля.

Продължението на „All Inclusive“ отново ще бъде озвучено от едноименната песен, в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай