Екшънът с Джаро се отлага

Явор Бахаров е лош в "Под прикритие"

Екшънът с Джаро се отлага | StandartNews.com

София. Изтерзаните от чакане фенове на "Под прикритие" ще трябва да потърпят още малко, преди да видят новите приключения на Джаро и компания по БНТ. Вместо на 4 януари, както първоначално беше обявено, екшънът ще започне две седмици по-късно.

Първият епизод от четвъртия сезон на сериала ще видим на 19 януари. Новите попълнения са Бойко Кръстанов и Явор Бахаров, които продуцентите на "Под прикритие" направиха звезди със "Стъклен дом", но по bTV.

Трейлърът на филма е един от най-гледаните през празниците. От него става ясно, че Явор Бахаров ще се сдуши с Джаро и най-вероятно ще играе лош персонаж. Особено любопитно е дали на него Туджаров казва: "Можеш да бъдеш новият Иво Андонов", защото, ако е така, по ирония Явор ще наследи поста от брат си Захари Бахаров

Дали другият младок, Бойко Кръстанов, ще помага на ченгето под прикритие, също се пази в голяма тайна. Героят на Мариан Вълев изпъква и от постера и явно този сезон ще е посветен повечко на него. Във видеото Куката, особено озлобен, къса синджира с кръста си и го хвърля в църквата. Небивала гангстерска война ще оплиска всичко в кръв още в първите епизоди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай