Деси Бакърджиева: Щастлива съм с мъжа до мен

Жени, жертви на домашно насилие, пишели постоянно на Деси, която играе Диана във "Фамилията"

Деси Бакърджиева: Щастлива съм с мъжа до мен | StandartNews.com

Мечтая да построя църква, казва звездата от "Фамилията"

"Искам да построя църква, за да знам, че съм направила нещо стойностно в живота си. Засега помагам със средства за реставрации, но се надявам, че ще дойде време да сбъдна мечтата си", сподели по bTV пред Антон Хекимян звездата от "Фамилията" Деси Бакърджиева. Тя призна, че най-голямото й спасение е нейната дъщеря Анна-Мария.

"Всяка събота имаме ритуал - задължително палачинки на закуска. Веднага след предаването се прибирам да й ги направя", каза Деси. Тя добави, че се опитва да бъде не само любяща майка, но и приятел на 11-годишното си момиче.

"Това, което най не понасям, е лъжата. Лъжата е способна да разруши и най-здраво построения замък. Пропука ли се крепостта, всичко рухва", коментира Бакърджиева. Тя не назова името на мъжа до себе си, но беше категорична - разбират се отлично и е щастлива с него. Деси разказа още, че заради ролята й на Диана от "Фамилията" много жени, станали жертва на домашно насилие, са започнали да й пишат в социалните мрежи. Бакърджиева разнищи и проблема с напускането на родината. Самата тя никога не се е блазнила от идеята за емиграция.

"Тъжно е - толкова образовани българи в чужбина работят черна работа, защото вземат повече пари. Толкова ми се иска да не е така".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай