Азис обра овациите като рокаджия

Азис обра овациите като рокаджия | StandartNews.com

„Черната овца" на Ахат превърна Азис в победител за вечерта в предаването „Като две капки вода"

„Подготвям първото си хард рок парче. С момчетата се събираме и репетираме в едно мазе", сподели ентусиазираният поп фолк изпълнител.

Коментарът на Фънки, който трудно дава положителна оценка беше: „Нещата в това шоу започват да потръгват!". Маги Халваджиян пък го похвали, че не е вкарал нито една фолк извивка и се е справил прекрасно с височините и дрезгавия глас.

Сред фаворитите на вечерта беше Криско, който влезе успешно в ролята на Рей Чарлс, завършвайки с оригинален R&B пърформънс – емблематичният Чарлс не само затанцува на сцената, но и прозвуча в нов, модерен вариант. В края на "Hit the road, Jack" той изненадващо скочи от пианото и затанцува с балета в съвсем друг, аренби аранжимент на песента.

С рок изпълнение се открои и Фицата, който вложи цялата си енергия във вечното парче на Whitesnake – „Here I go Again".

Жана Бергендорф опита ново амплоа с образа на руската легенда Филип Киркоров, а също така представи премиерно в шоуто новия си сингъл „Невъзможни сме сами" и видеото към него.

Ненчо Балабанов зарази с романтика публиката с чувствения образ на Принс, а Нона получи адмирациите на журито с реалистично пресъздадените глас и визия на Лея Иванова.

„Лея е моя леля и съм имала възможност да отрасна в тази среда. Успя да догониш дори и тембъра ѝ!", не сдържа възхищението си Хилда Казасян.

Джуджи пък влезе в кожата на друга чернокожа легенда - Чъби Чекър, като изпя веселяшката "Limbo rock". След песента водещите се опитаха да танцуват, минавайки под летва. Журито не остана много доволно от изпълнението, а Маги дори каза, че е очаквал малко повече движения от Джуджи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай