50 000 американци искат да изгонят Джъстин Бийбър от САЩ

50 000 американци искат да изгонят Джъстин Бийбър от САЩ | StandartNews.com

Вашингтон. Почти 50 000 американци вече са подписали петиция с искането Джъстин Бийбър да бъде депортиран обратно в Канада.

Напоследък тийн певецът се забърка в скандали и срещу него включително тече дело за шофиране след употреба на алкохол и наркотици.

„Ние, гражданите на Съединените щати, смятаме, че сме неправилно представени в поп културата", пише в петицията авторът й Дж. М. От Детройт. "Искаме опасния, безразсъден, вреден и наркозависим Джъстин Бийбър да бъде депортиран и зелената му карта да бъде анулирана. Той не само е заплаха за сигурността на гражданите, но и има отвратително влияние върху младежта ни. Ние, народът, искаме Джъстин Бийбър да стои далеч от обществото ни", пише още в петицията до Белия дом.

За да бъде разгледана от администрацията на президента, петицията трябва да събере 100 000 подписа. Тя вече събра над 45 000 само за четири дни. Контрапетиция, която настоява Бийбър да остане в страната, с мотива че е е „човешко същество, което прави грешки", събра едва 537 подписа, посочва Guardian.

До момента няма отговор от певеца или продуцента му Скутър Браун.

Джъстин Бийбър може да бъде депортиран, ако е осъден за углавно престъпление, за престъпление, нанасящо морални вреди, или каквото и да е друго, за което присъдата е над една година затвор. Той е родом от град Лондон, в Онтарио, Канада.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай