Понеделник,

Валери Симеонов: Русия организира хибридна война в България

От: СТАНДАРТ -
479
Валери Симеонов: Русия организира хибридна война в България
A
A
A

"Свидетели сме на мащабна хибридна кампания в България за пълно недоверие към институции и политици, тя се разпространява от Волен Сидеров и ПП "Атака" и Костадин Костадинов и ПП "Възраждане", те са русофилски партии". Това заяви в "Твоят ден" по NOVA NEWS Валери Симеонов, лидер на НФСБ, кандидат за президент и депутат от коалиция "Патриотичен фронт".

Той заяви това във връзка със съмненията и отричането на лидерите на тези партии на пандемията от COVID-19, коректността на данните, които се изнасят от здравните власти.

Симеонов изрази съгласие, че всички в парламента и държавни служители на вискоко ниво трябва да имат зелен сертификат.

Относно прогнозните резултати на социолозите, които дават 2% на патриотичната коалици, той каза, че не гледа сериозно на тях, защото има разминавания с реалните данни и за него основното е, че се влиза в битка и се борят за гласа на всеки патриот.

"Ние сме привърженици за обединяване на патриотичните сили, но от ВМРО решиха да се явят самостоятелно, главозамаяни от успеха на европейските избори. Ще трябва да възстановим доверието на патриотичния избирател, което изисква време", добави Валери Симеонов.

"Ако имаше патриотична коалиция в 45-то Народно събрание, нямаше да се стигне до тази изборна спирала", категоричен бе той.

Патриотът разкри, че по време на коалиционното управление с ГЕРБ е давал съм сигнали за редица корупционни схеми, споделял съм ги с премиера, но не е имало реакция.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com