Университетски преподавател води листата на партия МИР в София

Доц. д-р Светла Цветкова е водач листата на партия МИР

Университетски преподавател води листата на партия МИР в София | StandartNews.com

Доц. д-р Светла Цветкова е водач листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в 25-ти многомандатен избирателен район в София на предстоящите на 14-ти ноември предсрочни парламентарни избори. Тя е университетският преподавател от УНСС и се изправя в една от най-оспорваните битки за вота на гражданите в столицата. Доц. д-р Светла Цветкова се кандидатира за народен представител с лична кауза, посветена да защитава интересите на българските деца и на техните родители и най-вече на родителите на деца с проблеми в развитието.

„Като майка, години наред съм изпитвала човешка болка, преодолявала съм много изпитания и трудности и съм се изправяла пред много предизвикателства, свързани със запазване на здравето и обучението на моето дете! Пристрастна съм към проблемите, свързани с отглеждането на деца с проблеми, както и с живота и ежедневието на българските деца. Смятам, че всички те заслужават здравословна и насърчаваща развитието им среда, за да растат физически и психически здрави и да имат спокойно и щастливо детство”, заяви доц. д-р Цветкова. Тя е категорична, че няма да се примири с факта, че има майки, които плачат и кършат безпомощно ръце, защото са в безизходица и не могат да помогнат на децата си.

„Не мога да се примиря с факта, че има посегателства върху деца! Не мога да се примиря с детската смъртност! Не мога да се примиря с факта, че се събират дарителски средства за спасяване на детски животи! Не мога да се примиря с факта, че има деца, които се чувстват щастливи САМО на Коледа! Не мога да се примиря с факта, че има деца в моята Родина, които просто СЪЩЕСТВУВАТ! Уважаеми българи, не мога да се примиря с всичко това, и за това се кандидатирам за народен представител от партия МИР и с личен пример ще се боря за истинската промяна в България. Вярвам, че с общи усилия ще успеем да направим животът на Децата на България и на техните родители по-сигурен и по-спокоен! Готова съм и ще дам всичко от себе си за тази кауза”, заяви доц. д-р Цветкова.

Тя е дългогодишен преподавател в Университета за Национално и Световно Стопанство в София по управление, маркетинг и човешки ресурси. Доц. д-р Светла Цветкова има множество публикации и участия в научноизследователски проекти и научни прояви. Ползва се с респект и уважение от своите студенти и докторанти. Тя е кандидат за народен представител от гражданската квота на партия МИР, като над 90 % от кандидатите за народни представители на партията са от гражданската квота и са доказани експерти в своята област. В листите на партия МИР са университетски преподаватели, учители, лекари, мениджъри, финансисти, инженери, юристи, културни дейци и общественици.

„Нека всеки със своя морал, инициативност и родолюбие лично да се включи и да допринесе за промяната в България. Подкрепете новото поколение в българската политика с номер 26“, призова доц. д-р Светла Цветкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай