Четвъртък,

Борисов в акция. Громи Кацаров и чегъртането

От: СТАНДАРТ -
1370
Борисов в акция. Громи Кацаров и чегъртането
A
A
A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поднови директните си включвания от централата на партията. Мишена на словесната му атака бяха Стойчо Кацаров и Румен Радев.  

"Зеленият сертификат само с първа доза е като шофьорска книжка само с изпит и да очакваш да няма катастрофи”, заяви Борисов на среща със синдикати и работодатели. Вчера Радев каза, че партиите не агитирали за ваксиниране, но това не е вярно. Ние всеки ден правим това. Казваме от месеци, че само така ще се оправи икономиката. А той сега се сети. И при него се видя, че се справихме най-зле в Европа и сега сме блокирани за пътуване", каза Борисов. И прогнозира, че токът може да поскъпне с 40% по Нова година.

Борисов обясни, че правят анализ за причините за високите цени на тока и искат да се вземат мерки за контрол на цените. "Не мога да разбера защо цената на тока се вдига 4 пъти. Това трябваше да бъдат фиксирани цени от юни още", коментира той. И заяви, че мерките за тока е трябвало да се предприемат още август-септември, а не сега. "Какво правеха тогава - чегъртаха", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че партията подготвя програма, която да бъде готова преди изборите, за да може след това бързо да се вземат мерки за стабилизиране на страната.


Всички новини от категория Избори 2 в 1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com