Премиерът: Ометох всички от апартаментгейт

БСП не казаха нито една обща тема, по която евродепутатите ни биха работили заедно в Европа

Премиерът: Ометох всички от апартаментгейт | StandartNews.com

"Ометох всички от всички постове, които бяха свързини с апартаментгейт и нямах представа за тези неща, защото никога не съм ходил на гасти на тези хора". Така премиерът коментира пред Нова тв скандала с апаратаментите на представители на ГЕРБ. И даде за пример и скандала в Австрия, като обясни, че няма защитена държава в тези неща. 

"Всичко, което е взето неправомерно, ще се върне, ако ГЕРБ имал добър резултат или, ако има лош - винага ще е моя, защото съм лидер на партията. Цветанов го дръпнах назад, защото трябва да разбере вината си и той го направи", коментира още премиерът. 

"След копката на газовата връзка с Гърция, ми се обади Макрон, после други хора, значи имаме добре свършена работа", каза още Борисов. 

"Социалистите блокираха Кьовеши", каза още Борисов и потвърди, че думите на БСП са неистина. 

"Опитваме се да вземем агенцията по заетостта на Европа у нас, в България", съобщи още премиерът. 

"Не слушайте социолозите, незнам кой с кого се гони", коментира Борисов. 

По повод твърденията, че Ципрас идва да ме подкрепи, ама забравиха, че той е социалист, е кой кого подкрепя, попита Борисов. 

"Аз все още незнам общата тема, по която евродепутати на ГЕРБ и БСП биха работили заедно, но те общи теми не казват", каза още премиерът. 

"Вчера всички световни медии отразиха визитата на Ципрас в България и строителството на газовата връзка", заяви Борисов. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай