BILLA - над 90% български стоки

Расте и броят на българските доставчици

BILLA - над 90% български стоки | StandartNews.com

В условията на извънредно положение е важно да бъдем отговорни един към друг и да си помагаме. И бизнесът, и обществото са изправени пред много изпитания, които трябва да преодолеят заедно, като всеки допринесе с каквото може.

Така BILLA, като една от най-големите търговски вериги у нас, ежедневно полага усилия магазините ѝ да са винаги заредени, за да могат потребителите да имат достъп до всичко необходимо на разумни цени въпреки необичайната ситуация. Компанията подкрепя здравословния начин на живот и затова продължава да доставя качествени и здравословни продукти.

В условията на извънредно положение е от ключово значение българският бизнес да бъде подкрепен. Затова BILLA работи активно с родни производители и доставчици, като над 90% от асортимента на веригата е доставен от български фирми. Още от стъпването си на пазара компанията гради устойчиви връзки с местните производители. Затова броят на българските доставчици, с които веригата си партнира, расте непрестанно. BILLA си сътрудничи и с малки регионални производители, като изкупува продуктите им и ги стимулира да развиват и разширяват бизнеса си.

В редица от ключовите за българския потребител хранителни категории преобладават стоките родно производство. Клиентите могат да избират от над 150 вида колбаси и месни деликатеси, както и над 100 артикула сирена и кашкавали, произведени от родни производители. А над 60% от вината и ракиите, които веригата предлага също са произведени в България.

Освен доказаното качество, приоритет за компанията са и достъпните цени на продуктите. Доказателство за това е и втори поред промоционален каталог само с български продукти, който BILLA пуска от началото на годината. В каталога клиентите ще открият голямо разнообразие от българско свежо месо, месни деликатеси, сирене и кашкавал, мляко и много други любими български традиционни храни и напитки.

Пролетта е най-подходящото време да се заредим с витамини и да подсилим имунитета си. В BILLA ще откритете любимата българска зелена салата, краставици, свежи репички, както и още много пресни плодове и зеленчуци от собствената марка на компанията „BILLA Градини“. Те са отгледани в над 150 градини и оранжерии в страната в рамките на дългогодишното партньорство на BILLA с български земеделски производители.

Нека заедно подкрепим родните производители. Изберете българското!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай