Цеца идва с частен самолет

Цеца идва с частен самолет | StandartNews.com

Супердамата пее довечера в Златибор, каца в Бургас преди шоуто в Несебър

След като тайфунът Роби Уилямс разтърси Бургас, ред е и на Цеца Величкович да развълнува феновете край родното море. "Нямам търпение да се видим - в четвъртък летя за Бургас!", заяви вчера примата на балканската музика преди големия й концерт днес, 19 август, в сръбския Златибор, където се очаква да присъстват над 40 000 души. Броени дни преди мега спектакъла в Несебър на 21 август, в интервю за най-голямата сръбска телевизия Цеца разкри вълнението си от предстоящото си шоу у нас.

"Изключително се радвам, че отново ще преживея емоцията, с която ме зарежда българската публика. За мен е истинско удоволствие да пея за нея и да бъдем отново заедно в красивия Несебър", сподели певицата.
Веднага след края на концерта в Златибор Цеца ще се качи на борда на луксозен частен самолет, с който ще пристигне на летище Бургас заедно с цялата си фамилия. Семейство й ще бъде настанено в 5-звезден хотел с панорамна гледка към стария град на Несебър, който е част от Световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай