Родни звезди от театъра и музиката в арт сблъсъка "Пълнолуние"

Родни звезди от театъра и музиката в арт сблъсъка "Пълнолуние" | StandartNews.com

София. „Пълнолуние" е тазгодишното продължение на един от най-вълнуващите проекти на „Фортисимо Фамилия". След като през първия сезон на програмата музиката и думите се срещнаха за епичния сблъсък LOVE STORY, този пък те застават едно срещу друго, за да разберем кое от двете изкуства притежава по-силна магия.

 


„Пълнолуние" обвива в мистерия някои от най-интересните, и различни сами по себе си актьори и изпълнители, както и емблематични композитори и драматурзи. Среща на сцената на зала България имат Менделсон и Шекспир, Чайковски и Едмон Ростан, представители на два свята, всеки от които богат, пъстър и пълен с тайни, които чакат да бъдат разкрити.

 

По време на концерта ще чуем откъси от мюзикълите „Фантомът от операта" и „Клетниците", като едни от най-впечатляващите представители на своя жанр, a оперната певица Вера Гиргинова и всестранният талант Ангел Ковачев(...да, Ангел от "Ангел и Моисей") ще опитат да ни докажат, че класическата и модерна музика могат да бъдат едно цяло.

 

Актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева пък ще ни вземат на пътешествие измежду редовете на фантастични класически пиеси, а Максим Ешкенази отново ще дирижира оркестъра на Софийска Филхармония.

 

Спектакълът можете да гледате на 28 февруари 2014 г., зала "България", от 19:00 ч. Билети на касата на зала "България" и на www.ticketplus.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай