Музикални и филмови компании искат да снимат клипове в парка на Добрич

Музикални и филмови компании искат да снимат клипове в парка на Добрич | StandartNews.com

Добрич. Голям интерес от различни музикални и филмови компании отчитат от добричкото кметство, където вече има постъпили множество запитвания за снимки на клипове и кратки филми в обновената паркова зона на града, съобщи зам.-кметът по икономическо развитие Надежда Петкова.

"С новите обособени зони за отдих, паркът ни наистина стана много хубав и атрактивен и е вече доста популярен в интернет от споделяния на различни хора на снимки и клипове. Всичко това вече доведе и до интерес от страна на музикални компании и филмови, които искат да снимат клипове и кратки филми на негова територия. Имаме запитване за снимането на клип на изпълнители на фолклор в зоната на водната каскада. Другите запитвания са от филмова компания в зоната за младите хора, където са обособени скейт съоръженията и откритата рок сцена. Тази част на парка доби още по-голяма популярност след като в края на миналата седмица съоръжението бе домакин на фестивал на екстремните спортове. Филмова компания поиска да осигурим скейт парка за 8-часов снимачен ден, в рамките на който да се заснемат изпълнения на най-добрия скейтър в България", сподели Петкова.

Тя добави, че запитване за скейт парка има и от клубове по екстремни спортове в съседна Румъния. Сред любопитните запитвания в общината били и такива от родители на хлапета в Добрич, които искали на рок-сцената да организират рождени дни на хлапетата си, разкри още Петкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай