Megami Club - Hotel Marinela с грандиозно откриване

Megami Club - Hotel Marinela с грандиозно откриване | StandartNews.com

Богинята на нощния живот, Megami Club - Hotel Marinela, отвори врати за своите гости на 31 Август 2017 , по случай откриването на новия клубен сезон, в зала ЕФЕ на хотел Маринела. За последните 2 години, екипът на заведението хвърли заявка, това да бъде най-успешния клуб в София и го постигна с лекота.

Мегами не изневери на стила си, който успешно наложи със стотиците пищни и винаги изненадващи нощни феерии. На уникалната сцена на клуба са се изявявали най-актуалните изпълнители от различни жанрове.

Невижданото начало предостави на вниманието на светските гости акустична музика на живо, въздушно-акробатични артисти, горещо топлес шоу „Мегами" и разбира се, блясъкът на артистите от балета на Megami Club-Hotel Marinela. Кулминацията на вечерта бе краля на попфолка Азис с ексклузивното участие на своя бенд. Екзалтираната публика със сигурност няма да се
оттърси дълго време от емоционалното преживяване, на което бе свидетел снощи.

Откриването продължи с тримата най-добри DJ's, DJ Maxy, DJ Spirit и DJ Koce, които застанаха зад пулта на неподражаемия клубен гигант. Предстоят участията на малкото бижу на попфолка Мария и Гъмзата брас шоу с балет "Магаданс" на 1 септември (тази вечер) и Алисия и Илиян на 2 септември (събота).

Поради големия интерес на почитателите на Megami Club-Hotel Marinela, мащабните партита ще се реализират в една от най-модерните многофункционални зали на хотел Маринела, зала ЕФЕ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай