Лидл среща Васко Василев с 20 негови фена

Лидл среща Васко Василев с 20 негови фена | StandartNews.com

Над 12 000 човека ще гледат на живо световноизвестния цигулар Васко Василев в зала Армеец на 29.02.2016 г. Лидл България ще даде възможност на 20 щастливци да се срещнат с музиканта, покорил българските и световни сцени, минути след концерта му.

Осем от късметлиите вече са избрани чрез реализирана игра във фен-страницата на компанията във Facebook. Лидл България им предостави билети за концерта, както и шанса да срещнат любимия си музикант, след като слезе от сцената.
Във високосната вечер на 29 февруари някои от зрителите в Арена Армеец също ще имат възможност да се срещнат с Васко Василев след концерта. За целта закупилите билет трябва да следят фен-страниците на цигуларя и Лидл България в деня на събитието.

"Идеята за тази среща много ми хареса. Щастлив съм, че с Лидл ще поднесем тази приятна изненада на зрителите. Надявам се това да е един незабравим момент за тях" – споделя Васко Василев.

Гостите на концерта ще имат ексклузивната възможност да закупят продължението на автобиографичната книга на цигуларя "Васко@40+5" и да получат комплимент от Лидл.

В уникалния спектакъл, който цигуларят е подготвил за българската публика, ще вземат участие най-добрият балетмайстор на Кралския оперен балет на Великобритания Стивън Макрей заедно с прима балерината Яна Саленко, барабанистът на Мадона и "Блек Сабат" Фергъс Джеранд, пианистът от Япония Кейто Сайто, пианистката Памела Никълсън от Сингапур, от групата "Чамбао" - Тони Ромеро, китаристът Тони Кантеро и перкусионистът Хуан Ередия и един от най-добрите български контрабасисти Веселин Веселинов-Еко. Оркестърът и хорът ще са сборна формация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай