Комбинация от потребителски кредит и овърдрафт

Знаете ли, че потребителският кредит с овърдрафт без лихва за 1 година, предлаган от Пощенска банка

Комбинация от потребителски кредит и овърдрафт | StandartNews.com

Комбинация от потребителски кредит и овърдрафт – кога да изберем това финансово решение?

Знаете ли, че потребителският кредит с овърдрафт без лихва за 1 година, предлаган от Пощенска банка, е чудесен пример за добро финансово решение, което съчетава кредит,с който да  осъществим по-големитеси планове и овърдрафт,който ни помага да посрещнем по-спокойно и уверено  непредвидените разходи.Есента вече е тук, но това не означава, че не можем да планираме още незабравими пътувания със семейството и приятелите, нали? А защо да не освежим кухнята в жълто или оранжево, за да сме в унисон с новия сезон? Сега потребителският кредит до 70 000 лв. дава възможност и за овърдрафт без допълнително оскъпяване за първата година. А знаете ли за какви ситуации е подходящо това иновативно финансово решение?

КОГАТО СА НИ ВАЖНИ И ГОЛЕМИТЕ, И МАЛКИТЕ ПЛАНОВЕ

Идва момент, когато не можем да отложим големите си планове: ремонтът вкъщи или на вилата, покупката на нов автомобил, обучението – на детето ни или на нас самите, стартирането на собствен бизнес проект, като в същото време бихме искали да запазим стила си на живот, да си позволяваме пътувания и изживявания, които носят радост на нас и любимите ни хора. Уикенд сред природата, уроци по тенис или катерене, кулинарен курс– има толкова възможности с които да обогатим ежедневието си и комбинацията от потребителски кредит и овърдрафт е идеалното решение за това. Нещо повече, в промоционалния период до 31.10.2020 г. получаваме овърдрафта като бонус – без лихва за първите 12 месеца. Отпуска се директно по разплащателната ни сметка и можем да го използваме както еднократно, така и на части в зависимост от потребностите си. Можем да възстановим изтеглената сума от размера на овърдрафта и да я използваме отново, изцяло или многократно, в рамките на цяла една година.

КОГАТО ТЪРСИМ ПОВЕЧЕ СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ

Спокойствието и сигурността са основни потребности, които сякаш става все по-трудно да удовлетворим в динамиката на своето ежедневие. Потребителският кредит с безлихвен овърдрафт за една година е създаден специално да донесе повече спокойствие и комфорт в ежедневието ни.Освен за съществена покупка или стартиране на собствен проект, потребителският кредит може да се ползва и за обединение на задълженията, което ще позволи да увеличим разполагаемия си доход с до 50% и така да създадем за себе си нова, по-благоприятна финансова ситуация. Промоционалните условия ни дават овърдрафт без никакво оскъпяване за 12 месеца – реално имаме на разположение още една заплата, с която спокойно да посрещнем своитеразходи и уверено да действаме в различниситуации. Освен това, този продукт на Пощенска банка ни носи допълнителна сигурност с програмата „Защита на плащанията“, която осигурява покритие на задълженията по кредита или овърдрафта при непредвидени житейски ситуации като продължителен болничен или нежелана безработица.

Потребителският кредит с овърдрафт без лихва за една година от Пощенска банка може да бъде заявен изцяло онлайн – бързо, лесно и само в няколко стъпки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай