Безплатен интернет на летището във Франкфурт

Безплатен интернет на летището във Франкфурт | StandartNews.com

Франкфурт. На 24-часов достъп до безплатен безжичен интернет ще се радват всички пътници на летището във Франкфурт. Новината бе съобщена на официалния профил на летището в Twitter и на сайта. Досега там можеше да се ползва до 1 час интернет връзка. На аерогарата са разположени и специални терминали за всички, които нямат свое мобилно устройство.

Услугата се предоставя чрез 300 точки за безжично разпространение на сигнала. Безполатният интернет е част от програмата за повишаване качеството на услугите на компанията оператор на най-натовареното летище в страната Fraport под надслов "Страхотно е да ви посрещнем тук!". Наскоро главният изпълнителен директор на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) Тони Тайлър призова летищата да въведат безплатния достъп до интернет като стандарт.

"Франкфуртското летище е посветено на това да отговаря на нуждите на днешното все по-мобилно и свързано общество", коментира Петер Шмиц, главен изпълнителен директор на Fraport. Той изтъкна, че това е първата голяма аерогара в Германия и една от първите в Европа, предоставящи неограничен достъп до интернет на своите клиенти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай