„Белла Академия" проведе първия практикум за чуждестранни студенти

„Белла Академия" проведе първия практикум за чуждестранни студенти | StandartNews.com

„Белла Академия" проведе първия практикум за млади ХВП специалисти от чужбина. 33 студенти от техническия университет ESIX Normandie (Франция) със специалности в сферата на машиностроенето в хранителната индустрия се запознаха отблизо с модерните технологии, по които се произвеждат продуктите от портфолиото на „Белла България". Студентите посетиха фабриката за месни продукти „Фермата" и в разговор с R&D и HR специалистите в хранителния холдинг обсъдиха съвременните тенденции и успешните практики в производството на храни.

„Респектирани сме от мащаба на производството и професионализма на експертите в „Белла България". Радваме се, че и в родна Франция можем да се наслаждаваме на продуктите на компанията", споделиха студентите.

Франция е сред най-новите експортни дестинации на „Белла България". Компанията е сред първите износители на български продукти за европейските пазари, където печели доверието на потребителите с продукти, съобразени с националния вкус, с постоянното качество и конкурентни цени. Компанията развива активна външнотърговска дейност и изнася продуктите си в над 20 страни на четири континента. Има собствени търговски структури в Румъния и Гърция.

„Белла България" е предпочитан партньор и от специализираните в сферата на хранителната индустрия учебни заведения. Традиционно в предприятията, в които се произвеждат продуктите от портфолиото на компанията, се провеждат практики и обучения за студентите от УХТ и други водещи университети. По този начин „Белла България" спомага за професионалната реализация на бъдещи млади специалисти в хранителния бранш.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай