Вицепремиерът: Живея със заплатата от държавата

Няма отделени средства за добавки по Великден, заяви Деяна Костадинова

Вицепремиерът: Живея със заплатата от държавата | StandartNews.com

София. Живея със заплатата, която ми дава държавата. Така вицепремиерът Деяна Костадинова отговори на въпроса на водещия Росен Петров по бТВ за това как живее и с какви средства. И заяви, че администрацията трябва да взима повече пари, защото сега директор на дирекция в министерството взимал колкото един министър.

България е страната, която е на дъното по бедност в Европа. Това не е нещо обаче, което се е случило в последната година. Това не е нещо, с което трябва да се свиква, заяви Костадинова.

По думите й тя заема най-незавидния пост в държавата. Костадинова призна, че работи в социалната сфера повече от 13 години.

Няма отделени средства за добавки по Великден, категорична беше още Костадинова.

Колкото и да се опитваме да избегнем човешката грешка, в една сиситема, тя винаги може да се прояви, заяви Костадинова във връзка с петгодишното дете-Цецко, което пострада заради небрежност на родителите си.

След двата месеца на поста служебен министър Костадинова се зарече да заведе дъщеря си на почивка. Надявам се да успеем да създадем среда, така че дъщеря ми да се реализира тук, коментира вицепремиерът във връзка с въпрос на водещия за това как вижда бъдещето на дъщеря си - в България или в чужбина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай