Вторник,

Вебер: България дава добър пример

От: Стандарт -
A
A
A

Целта на европейските избори е да покажем, че ние постигаме конкретните резултати и да представим предложенията си за предстоящите години. И, вие, в България, ни давате добър пример. Това каза водещият кандидат на ЕНП Манфред Вебер във видеообръщение към Националната предизборна среща на ГЕРБ в НДК.

 „2019 е ключова година на избори - и за Европа, и за България. У вас ще се проведат европейски и местни избори. Това е страхотна възможност да покажем, че ние от ЕНП винаги сме близо до хората. Самият аз произхождам от малко селце в Бавария, което наричам свой дом. Но аз съм, освен това, германец и европеец“, каза Вебер. И допълни: „И работя в Европа, за да защитавам дома си, да защитавам домовете на всички европейци. За да постигнем това, трябва да върнем Европа обратно на хората. Трябва да дадем на хората реален глас за бъдещето на този континент”.

 „По-силни граници и по-силна икономика, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов. Точно това ЕНП предлага на Европа. Очаквам с нетърпение да се запозная с бъдещата ви програма и да се срещна с вас, при посещението ми е България като част от европейската ми обиколка“, заяви Манфред Вебер

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Препоръчани новини

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички