Цветанов: Време е да има устойчиво развитие и видими резултати за Сливен

Цветанов: Време е да има устойчиво развитие и видими резултати за Сливен | StandartNews.com

"Време е да има устойчиво развитие и видими резултати за Сливен. На 25 октомври изберете номер 8 в бюлетината за Стефан Радев, кмет на Сливен". Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам-председател на партията Цветан Цветанов от града под сините камъни. В събота преди обяд там бе открита предизборната кампания на кандидата на ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев.

ГЕРБ трябва да бъде безспорния лидер в Сливен. Трябва някой да оправи сметката от банкета с харченето на обществени средства и това е икономистът Стефан Радев. Той е новото лице в политиката, каза Цветанов. Според него Радев ще направи връзката с централната власт и ще даде тласък в развитието на региона.

В подкрепа на Стефан Радев в Сливен дойдоха двама от успешните кметове на ГЕРБ- Димитър Николов на Бургас и Живко Тодоров на Стара Загора. Специален гост на събитието бе олимпийската гордост за България Станка Златева. А своята подкрепа обяви и областният координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава Танева.

"Жителите на Сливен искат видима промяна. Това означава по-високо качество на живот, инвестиции, нови работни места и прозрачно управление, обърнато към хората", заяви Стефан Радев. Кандидатът на ГЕРБ посочи, че разполага с експертен екип и има ясна визия как да превърне Сливен в град, за който хората да говорят с гордост и самочувствие. разчитам на подкрепа за победа още на първи тур. Заедно можем да се противопоставим на статуквото и на лошата практика на управление. Ние можем да променим Сливен", каза Стефан Радев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай