Цеков: Приоритет на ГЕРБ е отговорното и открито управление

Цеков: Приоритет на ГЕРБ е отговорното и открито управление | StandartNews.com

В Деня на българската община, кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Искър" Ивайло Цеков, за общински съветник от ГЕРБ Лорита Радева и за кмет на с. Бусманци Луиза Видова разговаряха с жители на района за ролята на местната власт за преобразяване на населените места. „Приоритет на ГЕРБ е отговорното и открито управление", каза Цеков.

Видимите резултати за това открито управление са: проведените обществени обсъждания и дискусии с гражданите по значими за развитието на района теми – актуализиране на транспортна схема на обществения градски транспорт във връзка с откриването на метростанции в района; изграждане на пешеходна връзка на живеещите в района с метростанция „Експоцентър", обществен ред и сигурност, подобряване качеството на обслужването и комуникацията със „Софийска вода" ЕАД и др. Организираната разяснителна кампания и проведени срещи с домоуправители и активни граждани за подготовка на документи за включване в Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради. Създаденият електронен регистър на действащите договори и на разрешенията за търговска дейност на открито.

„Изграденият нов фронт-офис в сградата на районната администрация за подобряване административното обслужване на гражданите", добави Цеков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай