Трус в ДБ. Смяна на Христо Иванов?

Това поискаха от вътрешната опозиция в партията

Трус в ДБ. Смяна на Христо Иванов? | StandartNews.com

Може ли да се стигне до сериозно напрежение и радикални промени в основна политическа сила у нас?

„Да, България“ се събира днес на Трета национална конференция в София, съобщава пресцентърът на партията. В началото пред делегатите доклад ще прочете председателят на формацията Христо Иванов според обявения дневен ред.

От вътрешната опозиция в партията поискаха смяна на ръководството и промени в устава. Възможно ли е да се стигне до смяна на Христо Иванов часове преди некоалиционните партньори да се съберат в опит да измислят ротацията?

Форумът ще трябва да гласува и Политическа декларация за визия и стратегически насоки за дейността на политическата партия “Да, България“, предава Нова тв.  Конференцията ще реши и към кое политическо семейство в Европейския парламент иска да принадлежи "Да, България".

Според предварителния дневен ред конференцията трябва да гласува решение за основните насоки за организационно развитие и укрепване на „Демократична България“. Ще бъде приета и политическа резолюция по изводите от доклада на председателя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи