Тодор Славков: "Напред България" е партия на личностите

Тодор Славков: "Напред България" е партия на личностите | StandartNews.com

В движение „Напред България" не гледаме на себе си като ляво или дясно ориентирана партия, защото тези параметри в България нямат никакъв смисъл. Ние сме партия на личностите, на идеите. Членовете ни са от различни сфери на живота – специалисти, млади хора. Залагаме на хората, а не на политическите доктрини. Това заяви в студиото на Нова ТВ кандидатът на движение „Напред България" за общински съветник в София Тодор Славков.

Той обърна вниманието, че избирането на един или двама от кандидатите на движението за столичния общински съвет ще е голям пробив за „Напред България" и изказа благодарности на водача на листата и председател на партията Зорница Атанасова.

Съзнаваме, че един или двама души в Общинския съвет не могат да променят много, но даваме сигурна заявка че ни има и можем да бъдем коректив на решенията, които се вземат за ежедневието и бъдещето на софиянци.

Кандидатът на „Напред България" отговори на въпросите, свързани с управлението дядо му, Тодор Живков, посочвайки че освен отрицателни, режимът е имал и своите положителни страни за живота на българите.

Носталгията по социализма обаче няма да ни извади от безизходицата, в която намираме. Трябва да се вземат решения, в интерес на бъдещето на България, подчерта на няколко пъти Тодор Славков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай