Софиянски разтресе София! Тежки думи

Какво каза бившият кмет и служебен премиер

Софиянски разтресе София! Тежки думи | StandartNews.com

"Ситуацията в София е трагикомична. ГЕРБ се обявява за опозиция. Но аз не разбирам на кого точно са опозиция тези хора?! Те не са опоненти на останалите партии, а явно на гражданите на столицата, след като се инатят и дотук над 4 пъти не успяват да изберат председател на съвета. Нужен е здрав разум за излизане от тази криза, инак се поставя под въпрос цялата структура на общинския съвет в местното самоуправление."

Това каза пред Новини.бг. бившият столичен кмет и премиер Стефан Софиянски.

"Не смятам, че има криза във всички общини – на много места бяха преизбрани кметове, които си вършат добре работата. Например в Монтана, Стара Загора, Бургас и др.. За криза може да се говори между някои политически партии и местната власт. Вижда се неспособност на политическите организации да излъчат убедителни свои кандидати. Притеснително е, че се бави създаването на ясно законодателство, регламентиращо отношенията между областните управители, кметове, централна власт.

Има нещо парадоксално в това наименование "сглобка" като самоирония на самите управляващи, защото показва тяхната нестабилност. Аз го приемам като сарказъм по отношение на общата политическа ситуация. Но най-вече това е обида към нас – гражданите на България, към обществото ни. Дали това обединение ще оцелее, не мога да преценя, но имам чувството, че са се качили на един стар „Москвич”, защото мисленето им е от времето на този вехт автомобил, нищо че са млади хора. Как ще догонят с него поне „Шкода” или „Дачия” например?!", каза още Софиянски.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
maxxxx
преди 2 месеца

Искате ли нови усещания в СЕКС?! независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: орален, aналeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двамата, по-добър вкус на спеpма: тя ще иска да яде повече! Вижте----- https://ssur.cc/stimulx

Откажи
ЖалкиНищожества
преди 2 месеца

Ако имаше държава и СДС-Шайката не беше развратила институциите, Лицето на корупцията досега щеше да е излежало поне 25г. от доживотната си присъда. Така правят господарите ни във ФАЩ . В Северна Корея имат други практики и традиции.

Откажи
Д.Маринова
преди 2 месеца

Под СДС-шайката вероятно разбираш ГЕРБ,защото те управляваха преди ПП.

Откажи