Слоганът на ГЕРБ: Европа ни чува!/ВИДЕО/

Европа ни чува, когато показваме видими резултати, каза Цветанов

Слоганът на ГЕРБ: Европа ни чува!/ВИДЕО/ | StandartNews.com

Европа ни чува. Това е слоганът, с който управляващата партия ГЕРБ се явява на евроизборите. Европа ни чува, когато показваме видими резултати и когато правим тези политики, които са последователни, каза шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, представяйки основното послание и листата на партията си. На представянето на слогана присъства и лидерът на СДС Румен Христов. Двете партии се явяват заедно на вота.

ВИЖТЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА СЛОГАНА НА ГЕРБ ТУК

"Мария Габриел има един изключително важен акцент, а това е колкото може повече млади хора да минат на обучение в софтуерни компании”, каза Цветанов за водача на листата. Андрей Ковачев с безспорен авторитет, има безупречна репутация, продължи представянето Цветанов. За Андрей Новаков каза: „най-младият евродепутат към 2014 г., но неслучайно намери място в една от най-тежките комисии в Европейския парламент – бюджетната”.

Ева Майдел е с голям авторитет. Асим Адемов - изключително толерантен", продължи с оценките си Цветанов. "Емил Радев - депутат, който успя да защитава правата, свободите и интересите на страната. Има необходимия юридически опит. Ивелина Василева - отдадена на кохезионната политика.  А Лиляна Павлова бе натоварена с най-голямата отговорност – българското председателство на ЕС”, каза още Цветан Цветанов.

ВИЖ ОЩЕ: ГЕРБ представя слогана си

„Европа ни чува“ – това е нашето послание, с него ще излезем пред българските избиратели на 26 май”, заяви и председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, който взе думата след Цветанов. „Европа чува хората, които имат какво да кажат, които имат ясна представа накъде да вървят като национална икономика и като обединена Европа“, продължи той.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов: Удариха ни лошо, да ви е обеца на ухото /ОБЗОР/

Герджиков изтъкна, че с този слоган от ГЕРБ искат да кажат, че само подкрепяйки силната листа на партията може да се гарантира, че България ще бъде важна част от европейския дневен ред.

ВИЖ ОЩЕ: На магистралата Европа да сме кола, а не ремарке

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай