Скандалът трещи. Изтече запис как Петков е изгонил превозвачите

Фирмите заковаха премиера

Скандалът трещи. Изтече запис как Петков е изгонил превозвачите | StandartNews.com

Вчерашният скандал, който гръмна, след като премиерът Кирил Петков показа вратата на превозвачите, трещи с пълна сила. Днес те пуснаха запис, за който твърдят, че е от срещата. Не него се чува точно как са били изгонени.

ВИЖ ОЩЕ: Скандал. Петков изгони превозвачите

Представители на фирмите, които напуснаха обидени срещата и казаха, че премиерът ги е изгонил, разпространиха аудиозапис. Твърдят, че той е направен именно на срещата в Министерския съвет и че един от гласовете, които се чуват, е на Петков, съобщи NOVA.

ВИЖ ОЩЕ: Петков подскочи от записа. Пак остри думи към превозвачите

„Ако искате винаги можете да си тръгнете, това е... По всяко време сте поканени, ако ви е досадно, да излезете - вратата е там”, се чува на записа.

„Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по конкретна тема. В момента разводнявате темата. Вие имате среща в 17:00 часа след това. И въпросите, които ние сме ви поставили, остават без отговор в момента. Така че много ви моля, нека да не разводняваме”, се чува друг глас.

„Повярвайте ми, ако не искате да слушате, вратата е там. Ето я. Зад вас. Няма... Аз решавам тук как ще говоря и какво ще говоря”, казва първият глас.

Вицепремиерът Гроздан Караджов обяви, че министър-председателят е бил многократно провокиран от превозвачите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай