Румен Петков нахока Плевнелиев за 3 март

Румен Петков нахока Плевнелиев за 3 март | StandartNews.com

Защо ГЕРБ не издига Плевнелиев за втори мандат или поне не го прави на този етап е, че той обърна гръб на нашата история по един доста груб и безпардонен начин по отношение на нашите освободители. Това заяви Румен Петков от АБВ в интервю пред ПИК.

"През последните 4 години в обръщението си за Трети март, той не спомена нито веднъж думата Русия. Това е гавра със самите нас българите, защото ние сме народ, здравостоящ на земята със своята история, от която никога не сме се срамували", каза още Петков.

"Неслучайно се гордеем с факта, че нито веднъж българско знаме не е пленявано от чужда армия. Не е случайно и, че една от българките светини е Самарското знаме. Неиздигането на Плевнелиев означава, че все пак някой си е направил труда да оцени всички тези неща и да оцени, че политиката на Плевнелиев не се подкрепя от нормалния и почтен българин, който обича родината си и много добре знае защо още ни има и продължаваме да сме нация със здрави корени, добави бившият кмет на Плевен.

"Не считам, че той има сериозно бъдеще в политиката без подкрепата на партията, която го номинира за първия му мандат", заяви депутатът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай