Разкриваме нови групи в детските градини в Севлиевка община

Разкриваме нови групи в детските градини в Севлиевка община | StandartNews.com

„Нови детски и яслени групи на територията на община Севлиево ще бъдат разкрити от следващата година", това каза кандидатът за втори мандат д-р Иван Иванов на среща с жителите на селата Шумата, Батошево и Градница. Групите ще бъдат в същите села, където се завръщат все повече млади семейства, за да отгледат децата си.

„Един от основните ни приоритети, през тези четири години, беше да създадем по-добри усливия за децата. Обновихме материалната база във всички детски градини от общината. Ремонтирахме течащите покриви в селата Крамолин, Ряховците, Батошево и в града. Сменихме дворната канализация в ЦДГ "Мечо Пух" в Петко Славейков, ЦДГ "Радост" и ОДЗ "Пролет". Ремонтирахме санитарните помещения в детските заведения в Дамяново и ОДЗ "Слънце". Закупихме нов отоплителен котел за ОДЗ „Щастливо детсво". Ремонтирахме площадките и доставихме нови детски съоръжения. Санирахме и обновихме изцяло две детски градини в Севлиево", обобщи д-р Иванов.

„През следващия мандат сме осигурили 4,7 мил. лв., с които да обновим и санираме всички училища и детски градини, както направихме с ОДЗ "Пролет" и ОДЗ " Слънце", заключи д-р Иван Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай