Рамадан Аталай: Пеевски е диалогичен човек

Объркал ли се е депутатът при гласуването на вота на недоверие?

Рамадан Аталай: Пеевски е диалогичен човек | StandartNews.com

Делян Пеевски е диалогичен човек, за разлика от Кирил Петков. Виждам, че си говорят. Можеше да седнат и да си направят един разговор и да се разберат кой е виновен кой не. Това коментира депутатът от ДПС Рамадан Аталай на влизане в парламента тази сутрин, предаде БНТ.

Аталай разясни объркал ли се е при гласуването на вчерашния вот на недоверие срещу кабинета на Кирил Петков или системата е отчела грешно. При прегласуването гласът на Аталай бе отчетен не ЗА вота, а против.

Аталай бе категоричен, че е гласувал срещу кабинета, но системата в пленарната зала отчела друго.

"Нямаше объркване, най-малко аз мога да объркам нещата, но системата отчете погрешно. Но ми направи интересно впечатление - когато излязох на трибуната да обявя, че системата е обявила погрешно, всички - от "Да България", от "Продължаваме промяната"...всички ръкопляскаха. И останах с впечатление, че и те са сгрешили. И си представих - представяте ли си, че всички са гласували за оставката на правителството?" - заяви той.

Преди началото на парламентарното заседание Аталай заяви, че групата на ДПС е на линия и вярва, че всички, които смятат, че институциите трябва да работят, така че да са полезни на обществото, трябва да са в Народното събрание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай