Сряда,

Политолози коментираха появата на Доган

От: САТНДАРТ -
384
Политолози коментираха появата на Доган
A
A
A

Поведението на протестиращите при появата на почетния председател на ДПС в „Росенец“ е много показателно, заяви политологът Първан Симеонов по Нова телевизия. Ако обществото наистина беше наелектризирано, нямаше точно така да се реагира при вида на „дразнителя“. Ако натрупаното от тези 30 години напрежение е толкова голямо, то нямаше протестиращите отидат при Доган и да му кажат да разпределя баницата по-точно. Това е симптоматично и показва нещо много важно, а именно - протестният авангард е поизбързал, а обществото е далеч по-назад. Сиреч, обществото не иска в момента толкова резки промени, коментира Симеонов.

Появата на Доган е симптоматична и е още едно доказателство, че протестът все повече заприличва на предизборна надпревара, заяви политоголът доц. Татяна Буруджиева. Според нея ДПС ще направи всичко възможно да остане политическия балансьор в обществото.

Доган няма да изпусне възможността да се покаже отново като човек, който може да умиротвори ситуацията, така както досега много пъти се е случвало, добави Буруджиева. Той ще направи всичко възможно, за да запази третото място на изборите и очаквам ДПС да започнат да се втвърдяват, каза още Буруджиева.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички