Петков се направи на мъж, заяде се с Борисов и Пеевски

Призна си голямата болка на "Промяната"

Петков се направи на мъж, заяде се с Борисов и Пеевски | StandartNews.com

След Лена Бориславова и лидерът на „Промяната” Кирил Петков реши днес да се направи на мъж, заяждайки се с Бойко Борисов и Делян Пеевски.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Кирил ми се молеше и скимтеше. Няма да позволя да разбият държавата

Чух от г-н Борисов, че има голям, хлъзгав гръб. Освен това има и голям врат, на който в момента е увиснал г-н Пеевски и го задушава, каза Петков пред журналисти в кулоарите на парламента. Така той коментира думите на лидера на ГЕРБ, който по-рано тази сутрин заяви, че който се е покатерил на неговия "голям и хлъзгав гръб - все е падал".

По думите на Петков свалянето на председателя на парламента Росен Желязков вчера се наложило заради това, че Желязков "нямал свободна воля" и му подвиквали лидерите на ГЕРБ и ДПС от първия ред, а той ги слушал.

"Сигурен съм, че Желязков не би нарушил Конституцията, ако имаше свободна воля", каза Петков.

Според Петков свалянето му било ясно съобщение "към свестните хора от ГЕРБ", че ако искат нормално европейско управление, трябва да откачат "воденичния камък на врата на Борисов, който бил Пеевски".

Петков, разбира се, се върна към най-болната за „Промяната” тема – уличаването на бившия вече главен секретар на МВР Живко Коцев във връзки с обвиняемите за контрабанда баща и син Марин и Стефан Димитрови.

Не било нормално 8-мото джудже, както по думите на Петков наричали Борислав Сарафов, да привиква главния секретар с условия за оставки. Лидерът на ПП-ДБ упорито отказва да приеме, че Коцев сам е отишъл в прокуратурата, признавайки си какви точно контакти е имал с хората на Никола Николов – Паскал.

Петков заяви и, че бил абсолютно сигурен, че Мария Габриел не би сложила имена в проектокабинет, които не са съгласувани. „Да, но г-н Пеевски и г-н Борисов ѝ казаха да го направи", допълни Петков, коментирайки втората най-болезнена за ПП-ДБ тема – загубата на властта.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи