Пеевски: Такъв скандал България не е виждала - планини от кеш и партия на пудела

Целият "елит" на ПП-ДБ е на тези снимки, коментира лидерът на ДПС

Такова нещо в държавата не се е случвало - планини от кеш и партия на пудела. Това коментира лидерът на ДПС Делян Пеевски по повод последния скандал в държавата – новите снимки на Живко Коцев, Бойко Рашков и обвиняемия за участие в организирана престъпна група за  контрабанда, търговия с влияние и подкупи Стефан Димитров.

А вие какви времена виждате, че е имало там към момента, отговори Пеевски на коментара на Кирил Петков, че се връщат мутренските времена.

"Такова нещо никога не се е случвало в държавата - планини от кеш, партия на пудела,  мога да кажа, вие се сещате коя е тази партия. Това красиво същество носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимките кои са", коментира Пеевски скандала в МВР.

"Видяхте ли кои са на тези снимки? Да видяхте някой от ДПС,  някой от ГЕРБ? Целият "елит" на ПП-ДБ е на тези снимки в дружески, да не кажа особени състояния, с едни контрабандисти", заяви още Пеевски.

"Искрено се надявам прокуратурата да не прикрие нещата и службите за това нещо и да излезе цялата истина наяве. Гражданите трябва да видят кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани. Видяхме къде са - по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, в които се е финансирало  се вижда какво вече...", допълни Пеевски.

Да говори за мутренски времена Петков, след като това се е случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф Рашков и цялата тази кохорта, която е в меко казано особена близост, почвам да се съмнявам в каква близост е цялата тази група, това е нечувано, допълни председателят на ДПС и обяви, че се надява нищо да не бъде скрито и от медиите.

Да се стигне до края - институциите да работят, но и вие да казвате истината, защото България такъв скандал не е виждала до този момент, допълни Пеевски.

По отношение на протеста срещу Калин Стоянов, той попита: „Брожение от кой? От една измислена организация, съпридружена партия на пудела“.

"Като видяхте снимките, кой трябва да остане на поста си, според вас? Вижте снимките. Кой не трябва да бъде там? Кой е на снимките", добави той.

По повод служебното правителство, което днес положи клетва и встъпи в длъжност, лидерът на ДПС заяви: "От ПП има много хора. За другите е рано да съдим. Нека да им дадем време да докажат".

Във връзка с приемането на правилата за избор на антикорупционната комисия, той обясни: "Има си срокове, има хронограма. Когато е по хронограма, тогава ще се гласува. Ние стоим зад тези правила и ще гласуваме тези членове". 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Front Line Assembly
преди 2 седмици

Госпожо Иванова, или сте много млада или много бързо забравяте. 14 юни 2013...

Откажи
Пордим
преди 2 седмици

Магнерич върни парите на бабите и дядовците, няма да заслабнеш спокойно. Хората заслужават достойни старини.

Откажи