Паргов: Започваме подготовка за избори

Пленумът никога не е бил гумен печат, няма как да бъде, категоричен бе лидерът на БСП-София

Паргов: Започваме подготовка за избори | StandartNews.com

От утре започваме подготовка за парламентарни избори. Това заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов в интервю за бТВ. От утре в София започва подготовката за парламентарните избори. Да мислим за крайния резултат, ако то или какво би се случило, този въпрос не стои. От тук нататък предстои много работа, много трудни моменти, каза Паргов. Той честити избора на всички нови членове на Националния съвет на БСП и им припомни, че „са натоварени с огромна отговорност“.

Паргов категорично се противопостави на оценката на Сергей Станишев, че пленумът вече е губен печат, който парафира волята на Нинова. Пленумът никога не е бил гумен печат, няма как да бъде, категоричен бе лидерът на БСП-София.

„Винаги в Националния съвет е имало спорове, имало е и дискусии и в този състав със сигурност ще има спорове и дискусии по една или друга политика, по една или друга тактика и стратегия. От тук нататък най-важното, което ни предстои е спечелването на парламентарните избори. Трябва да впрегнем всички усилия в тази посока“, каза още Паргов. По думите му това е цел номер едно.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай