Напрежение. Тошко Йорданов скочи на Лена, обвинението

Законът за КПКОНПИ е отвратително лош, каза председателят на ПГ на ИТН

Напрежение. Тошко Йорданов скочи на Лена, обвинението | StandartNews.com

Проблем е, че се договарят ПП и ДБ Кирил Петков отново да е Минисерския съвет, слуховете, че отново са щели да предложат Асен Василев за министър-председател, че не трябва да има министри от ИТН. Това не е обичайно. Ние директно казахме, че Кирил и Асен не трябва да бъдат част от МС. Ние седнахме да преговаряме само по програма. Това заяви в "Панорама" председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

ВИЖ ОЩЕ: Задкулисието лъсна! Ето как се реди кабинетът и коя е бухалката (ВИДЕО)

По думите му личните амбиции на няколко човека са се оказали по-важни.

ВИЖ ОЩЕ: Слави сложи край. Не сме мафия, отиваме на избори! (ВИДЕО)

Моралът и честта не трябва да бъдат скрити зад желанието на някой да остане на власт на всяка цена. Недоволни са, че БСП постъпват практично и водят разговори, без да поставят условия, каза Йорданов за поведението на "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

ВИЖ ОЩЕ: Христо Иванов проговори за скандалния запис. Оправданията!

Законът за КПКОНПИ е отвратително лош, каза Йорданов. По думите му не бива да се прави закон, който да позволява антикорупционната комисия да се използва за бухалка.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ за скандалния запис: Преговорите са фарс, избори веднага

Председателят на ПГ на ИТН обвини директно началника на политическия кабинет на министър-председателя Лена Бориславова за казуса с КПКОНПИ и обявеното от КС противоконституционно избиране на нов председател на регулатора.

ВИЖ ОЩЕ: Бесепар каза какво ще стане с мандата

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай