Миков: Само Атака още не е отговорила ще участва ли в разговори за вота на недоверие

Миков: Само Атака още не е отговорила ще участва ли в разговори за вота на недоверие | StandartNews.com

Само от партия Атака нямаме отговор дали ще участва в разговорите, които парламентарната група на БСП – Лява България, води за внасяне на вот на недоверие на правителството. С останалите разговаряме и очаквам подкрепа. Това заяви в село Макреш в събота лидерът на БСП Михаил Миков.

Вероятно дебатите ще се фокусират върху политиката на правителството в областта на здравеопазването, престъпността и демографската криза. И в Макреш ми казаха, че някои лекарства, изплащани досега от здравната каса, вече са спрени. Престъпността също е голям проблем, а демографската криза се усеща най-силно в Северозапада.

Михаил Миков и депутати от левицата дойдоха в Макреш, за да се поклонят пред паметта на загиналите през януари 1944 година 17 партизани от видинския отряд „Георги Бенковски". Всяка година в селото и на лобното им място в местността „Вълчешки дол" се събират много социалисти от областта. Те поставят цветя пред бюст-паметниците на 17-те в центъра на Макреш и на общия им паметник в местността „Дзебляка".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай