Миков изнася конгреса във Фейсбук

Миков изнася конгреса във Фейсбук | StandartNews.com

Председателят на БСП Михаил Миков ще публикува в социалните мрежи акцентите от изказването си пред делегатите на заседанието на 48-мия конгрес на БСП. Форумът с начален час 10.00 ще се проведе по традиция в зала 1 на НДК. На връх Цветница социалистите ще гласуват политическа декларация и платформа с левите стандарти в местната власт.

За първи път ще могат да бъдат проследени основните акценти от изказването на лидера на социалистите в реално време в социалните мрежи – Фейсбук  и Туитър.

"Освен Вашето внимание, с радост ще приемем и Вашите коментари под публикациите. Те са важен индикатор за отношението Ви – като граждани, социалисти и привърженици на БСП – към посланията, които партията и нейният лидер искат да отправят. Мнението Ви е ценно и като коректив за позициите на левицата", съобщават от пресцентъра на партията.

Заедно с политическия доклад за актуалната обстановка в страната и задачите на БСП, делегатите на Конгреса ще приемат политическа декларация и резолюция за политиката на партията в местната власт за предстоящите „Местни избори – 2015". Ще бъдат утвърдени и подготвените промени в партийния устав.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай