Лена се разбесня! Излезе с тежка атака

По кого изля гнева си бившата депутатка

Лена се разбесня! Излезе с тежка атака | StandartNews.com

Политическата Жана Д Арк на нова България - Лена Бориславова отново излезе на фронта.

Едно от лицата на "Продължаваме промяната" отвърна на атаката на ГЕРБ по темата "Лукойл" и я разчете само като предизборно мотивирана. 

"Делян Добрев явно има голяма фиксация върху Асен Василев и ваденето на такива непотвърдени слухове, както самият той казва. Не е здравословна такава фиксация, може би трябва да потърси лекарска помощ.

Но шегата настрана, каквито и твърдения да има, ние няма какво да се притесняваме. Прекрачват се границите, създава се напрежение, но явно Добрев така разбира политиката", коментира бившата депутатка по темата за хранилката на "Лукойл" в предаването "(О)позиция" на в. "Сега".

Тя смята, че преди избори Делян Добрев винаги изпада в еуфория. 

"Истината е, че във внесените текстове няма нито една алинея, буквичка, запетая, свързано с облагане по какъвто и да е начин на "Лукойл".

И на второ място се забелязва една тенденция, всеки път, когато има избори, г-н Делян Добрев изпада в състояние на еуфория и екстаз, за него това са новите кебапчета", каза тя за твърдението на депутата от ГЕРБ, че заради неявяването на ПП-ДБ в НС рафинерията ще продължава да трупа печалба от по 3 млн. на ден, а хората няма да си получат отстъпката от 73 стотинки, след парите от "Лукойл" постъпят в специалния фонд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ТъпъСамонадеянаУфсъ
преди 6 месеца

Бас държа,че гълта, но не и на рогач Миро.

Откажи