Костадинов: Изборите през есента ще са референдум за България

Според него страната ни не бива да бъде управлявана от чужди посолства

Костадинов: Изборите през есента ще са референдум за България | StandartNews.com

С "Възраждане" приключиха консултациите при президента Румен Радев за съставяне но ново правителство в рамките на сегашния парламент. Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира пред медиите, че "е време да започнем да се управляваме сами". Според него изборите наесен ще променят ситуацията. "Чака ни много тежка зима, която може да бъде преодоляна при нормализацията на отношенията с Русия", смята Костадинов. 

Според него българският народ трябва да избира "между две много простички алтернативи - война или нефт". Пред медиите Костадинов каза още, че е пуснат сигнал до главния прокурор и шефа на ДАНС за среща на наши политици с американския посланик. "Най-лошото е, че хората, които са били не го отричат", каза Костадин Костадинов. Според него не бива България да бъде управлявана от чужди посолства и чужди държави. 

Според него изборите през есента ще бъдат своеобразен рефереендум за това дали България да бъде независима държава. Според него целта на досегашните управляващи била да въвлекат страната ни в украински сценарии. Той отрече изнесените в социалните мрежи чатове и информация от напусналата "Възраждане" адвокат Елена Гунчева да са истина. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай