Кмет и кандидат-депутат тропнаха хорце с тракийци

Кмет и кандидат-депутат тропнаха хорце с тракийци | StandartNews.com

Пловдив. "Къде са ви агитационните предизборни материали?" С този въпрос се обърнаха няколко възрастни дами към Менда Стоянова по време на концерт по случай Цветница и Великден в Пловдив.

"Това не е предизборно мероприятие", подчерта с усмивка, но категорично заместник-председателят в последното Народно събрание и кандидат за депутат от пловдивската листа на ГЕРБ. Стоянова обясни, че посрещането на Лазаровден и Великден е част от инициативата „Фамилия Форум", чийто патрон е тя. Това е 6-тата по ред своеобразна градска седянка, която събира хората от различни поколения, за да се веселят заедно. „Фамилия Форум" е инициатива на кметството на район „Тракия", търговски център „Форум Тракия" и „Сиенит холдинг".

Близо 200 пенсионери от 2-та тракийски клуба, родители и палавници от детските градини „Белослава" и „Кремена" изпълниха 3-ия етаж на „Форум Тракия".

Пловдидчани похвалиха кмета на „Тракия" Костадин Димитров в личен разговор с него и Менда Стоянова. „Това момче, със сините очи, облагороди парк Лаута и нашия квартал". „Вие подготвихте част от годишния ми отчет", пошегува се кметът. „Може да не сме на предизборно събитие, но ние да си кажем желанието – бюджетната комисия да не забравя пенсионерите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай